CROSUL FIRMELOR
Timişoara, 15 mai 2011

Având drept scop principal lupta împotriva sedentarismului, se doreste prin CROSUL FIRMELOR ca minim 3 angajati ai unei firme sa strabata: 3 km mers nordic, 5 km pentru probele de cros sau 10 km pentru proba de biciclete - indiferent în ce mod si indiferent în ce timp.
La aceasta competitie au participat angajatii firmelor inscrise, inscrierea lor realizandu-sea prin intermediul firmei la care acestia sunt angajati.
Au avut loc doua starturi, primul la ora 10:15 din P-ta Huniade (Liceul MIU) pentru ciclism, iar al doilea la ora 10:20 din P-ta Huniade (Liceul MIU) pentru alergare si mers.
În baza parteneriatului existent de câţiva ani între Asociaţia Atletic Club Maraton, organizatorul evenimentului, şi C.S.Tibiscus, arbitrajul şi însoţirea participanţilor pe traseu au fost asigurate de Membri ai Clubului Sportiv Tibiscus.

La concurs au luat parte şi colegii noştri angajaţi la S.C. TechnoBIKE S.R.L. şi S.C. TechnoMIND S.R.L. care s-au clasat pe locurile prezentate mai jos.
De asemenea, echipa TechnoMind cu 8 puncte s-a clasat pe locul III iar echipa TehnoBIKE cu 7 puncte s-a clasat pe locul 4.

Locul 5

Alex
Almăjan
Locul II

Alex
Grosu

Locul 4

Bitză
Nădăştean



Bogdan
Umanschi



Radu
Gabor



Mihai
Obrejan



Alex
Creţescu



Cristi
Enache



Fredi
Link
Locul I

Raul
Buhaş
Locul III

Remus
Farcaş

Locul 6

Victor
Jivănescu



Adrian
Lungu



Andrei
Popa



Dani
Stamenca


Pentru
Alcatel-Lucent

Andrei
Harabagiu


Mai multe detalii pe pagina evenimentului - www.crosulfirmelor.ro.