CROS NOCTURN DE ZIUA TIMIŞOAREI
Timişoara, 3 august 2013

Crosul nocturn a fost organizat de Primăria Timişoara împreună cu Atletic Club Maraton. Participanţii au avut de alergat pe un traseu de 4,3 kilometri prin zona centrală a oraşului. S-a plecat de la start sâmbătă la ora 23.00, de pe bulevardul C.D. Loga nr. 1, din faţa sediului primăriei, către Podul Tinereţii (pe lânga Terasa Bănăţeană), de acolo traseu continuă pe bulevardul Vasile Pârvan, spre Universitatea de Vest, de unde alergătorii se vor întoarce înapoi spre Podul Tinereţii (Mitropolit Şaguna), vor urma direcţia Piaţa Huniade, spre Colegiul Tehnic Ion I.C. Brătianu (MIU), de acolo spre Hotel Continental – întoarcere la intersectie - Piaţa Huniade, până la primărie, la finish.

Nu s-a plătit taxă de participare, au anunţat organizatorii, dar doritorii au putut face donaţii pentru Clinica de Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Militar Timişoara.


Daniel
Stamenca

Daniel
Mărgăuan
Fiecare alergător a semnat o declaraţie pe proprie răspundere cu privire la participarea la cros, să declare că sunt apţi să participe la eveniment din punct de vedere medical şi sunt de acord cu toate condiţiile impuse. Participanţii răspund pentru siguranţa lor şi sunt obligaţi să respecte instrucţiunile organizatorilor, să manifeste un comportament civilizat şi să dea dovadă de fair-play. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice luarea startului sau continuarea cursei pentru orice participant care se prezintă în competiţie în stare de ebrietate, sub efectul subsţantelor halucinogene sau epuizat fizic.

Arbitrajul de traseu a fost asigurat de membri ai Clubului Sportiv Tibiscus:

Marius Karnyanszky

Carla Karnyanszky

Cristian Konyo

Sergiu Neidoni

Emil Chepeţan

Bogdan Nădăştean

Câtave imgini de la concurs puteţi urmări în prezentarea de mai jos:


Mai multe detalii pe site-ul evenimentului: www.maraton.ro.