BUCHAREST BIKE BREAK 2016
Bucureşti, 09 aprilie 2016


Startul cursei Bucharest Bike Break s-a dat din fata alveolei de intrare in parcul Izvor din Bulevardul Natiunile Unite. Cursa a continuat cu o urcare pe Strada Izvor spre Piata Arsenalului urmand coborarea pe Calea 13 Septembrie. Jumatatea traseului a fost in Piata Francofoniei unde ciclistii au intoars si au urcat pe celalat sens de mers pe Calea 13 Septembrie apoi pe Strada Izvor – Bd. Natiunile Unite – alveola parc Izvor, unde a existat un sens giratoriu si totodata poarta de START/FINISH. Cursa a fost de tip circuit unde participantii au parcurs cat mai multe ture in timpul stabilit, respectiv 60 de minute + o tura.
O tura intreaga de circuit a avut 4.30km. Fiecare participant a primit cate un premiu in plus/tura incepand cu a patra tura de traseu.

Conform clasamentului oficial, colegul nostru a încheiat cursa ROAD BIKE SPECIAL în plutonul fruntaş, ocupând locul 7 al categoriei M30-39 cu timpul de 1h 02m 45s, la 3 secunde de ocupanţii locurilor 1-2.

Conform clasamentului oficial, colegul nostru a încheiat cursa MTB ON THE ROAD pe locul II al categoriei M30-39 cu timpul de 1h 02m 45s.

Locul II

Titel Ruşinaru


Mai multe detalii pe pagina: http://bucharestbikebreak.ro/.