CARPATHIAN MTB EPIC 2017
Cheile Grădiştei-Fundata (BV), 21-24.09.2017

Bine ai venit la prima editie a CARPATHIAN MTB EPIC! Indiferent daca alegi aventura 4-day EPIC, incepand cu Prologul pe 21 septembrie, sau accepti o provocare autentica in cursa 1-day Challenge, din 24 septembrie, iti promitem sa te incantam cu experiente la limita desfasurate in inima ultimelor regiuni salbatice din Europa – muntii Carpati ai Romaniei. In 2017, toate cursele au un format SOLO.
Da curs aventurii! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te concentrezi pe experienta ta pe doua roti. Noi vom avea grija de restul. CARPATHIAN MTB EPIC este un concurs MTB pe etape de tip full-service care iti permite sa te focusezi doar pe competitie. Asadar, concentreaza-te si pedaleaza pe parcursul a 157 km intr-un peisaj natural deosebit si pe durata unei urcari de 5,750 de metri prin unii dintre cei mai impresionanti munti din Romania.
Entuziasm. Urias. CARPATHIAN MTB EPIC, eveniment sustinut de Banca Transilvania si Gatorade, in calitate de Sponsori Oficiali, ridica standardul in ceea ce priveste serviciile si intreaga experienta, dar si vizibilitatea atat pentru ciclisti cat si pentru spectatori. Editia din 2017 a evenimentului va beneficia de o ampla campanie de promovare ce vizeaza o acoperire mediatica importanta prin transmisiuni televizate si aparitii in print si online deopotriva. Aceasta va oferi tuturor echipelor sponsorizate atat o experienta ciclista unica, cat si oportunitati de expunere si promovare importante si relevante. Evenimentul va transmite senzatiile din curse si emotia reala a aventurii tuturor fanilor si suporterilor.
Cine poate intra in cursa? Evenimentul este dedicat sportivilor acreditati de UCI (Uniunii Cicliste Internationale), pasionatilor de ciclism experimentati, precum si riderilor amatori, care vor gasi experienta provocatoare si una care le va schimba viata in acelasi timp. Pentru a putea da curs aventurii 4-day EPIC sau 1-day Challenge, participantii trebuie sa aiba cel putin 19 ani impliniti in prima zi de competitie. Recomandam cu fermitate participantilor sa efectueze un examen medical complet, cu o luna sau mai putin timp, inainte de a ajunge la cursa. Este responsabilitatea fiecarui concurent sa se asigure ca a dobandit o experienta suficienta in ciclism si ca a ajuns la nivelul de fitness necesar pentru a participa la acest eveniment.


Conform clasamentului oficial, colegul nostru Maus Ionaşcu s-a clasat pe locul III al prologului, la categoria M40+ cu timpul de 18m 51s.
Conform clasamentului oficial, colegul nostru Maus Ionaşcu s-a clasat pe locul II al primei zile de concurs, la categoria M40+ cu timpul de 4h 49m 34s.
Conform clasamentului oficial, colegul nostru Maus Ionaşcu s-a clasat pe locul I al celei de-a 2-a zi de concurs, la categoria M40+ cu timpul de 4h 05m 03s.
Conform clasamentului oficial, colegul nostru Maus Ionaşcu s-a clasat pe locul I al celei de-a 3-a zi de concurs, la categoria M40+ cu timpul de 3h 29m 34s.


Conform clasamentului final, colegul nostru Maus Ionaşcu s-a clasat pe locul I al categoria M40+ la evenimentul CARPATHIAN MTB EPIC, cu timpul cumulat de 12h 24m 11s.
Locul I

Maus Ionaşcu


Mai multe detalii pe pagina http://carpathianmtb.ro/ro/.