SUPERMARATONUL BEKESCSABA - ARAD - BEKESCSABA 2018
2-3 iunie 2018


Câteva sute de oameni aleargă, în acest weekend, din Ungaria în România şi înapoi în Ungaria. Supermaraton Békéscsaba – Arad – Békéscsaba, cu o lungimne totală de de 200 de kilometri, este cea mai mare competiţie sportivă dintre România şi Ungaria.
Peste 1.500 persoane din mai multe ţări participă la supermaratonul Bekescsaba-Arad-Bekescsaba. În prima zi, startul s-a dat din Bekescsaba, Ungaria, iar concurenţii au parcurs 100 de kilometri, au intrat în ţară prin punctul de trecere a frontierei Turnu, iar apoi au mers căttre municipiul Arad, şi au încheiat prima zi a cursei în faţa primăriei din Arad. În cea de-a zi a competiţiei, startul s-a dat din faţa primăriei Arad, iar concurenţii vor avea de parcurs alţi 100 de kilometri până la Bekescsaba, Ungaria.
Cele mai spectaculose probe sunt cele de individual sunt concurenţii care aleargă singuri încontinuu cei peste 100 de km din prima zi de concurs, iar cei 100 km în a cea de-a doua zi. Cei mai numeroşi sunt sportivii care concurează pe bicilete, urmaţi de alergătorii la ştafetă, şi apoi de cucurenţii pe role.
Valorea totală a premiilor este de 8.000 euro.


Conform clasamentului oficial, colegul nostru Gergo Kovacs nu a încheiat cursa fiind accidentat.

Conform clasamentului oficial, colegul nostru Zsolt Kovacs a încheiat cursa pe locul 5 la categoria ALERGARE ȘTAFETĂ 5 SUB 200 ANI, în cadrul echipei YAZAKI SPORT LEAGUE, cu timpul cumulat de 17h 51m 44s.

Gergo Kovacs

Zsolt Kovacs


Mai multe detalii pe site-ul evenimentului: http://www.supermaraton.eu/.