OLIMPIADA DISTRACŢIEI McDonald’s
6-7 mai 2006

   McDonald’s Romania, DJS Timis si Best Sport au organizat in Timisoara, in parcarea IULIUS MALL, in perioada 6-7 mai 2006, un eveniment intitulat „Olimpiada Distractiei McDonald’s”.
   Evenimentul este inclus intr-un turneu national care se va desfasura pe parcursul acestui an in 6 din marile orase ale tarii (Timisoara, Cluj-Napoca, Bucuresti, Brasov, Ploiesti si Constanta). Turneul are un caracter social, promovand ideea unei vieti echilibrate, orientata spre miscare si distractie.
   Competitiile organizate in cadrul acestui eveniment sunt urmatoarele:
-McDonald’s Streetball
-Jocurile McDonald’s
-Crosul McDonald’s
   McDonald’s Streetball este un competitie de „baschet de strada” cunoscuta si mult asteptata de iubitorii de sport din Romania. Etapa a 7-a a competitiei, care va deschide turneul din 2006, s-a desfasurat in Timisoara, in parcarea de la Iulius Mall, in perioada 6-7 mai.
   La competitie s-au inscris 24 echipe de sportivi sub 18 ani si 24 de echipe de sportivi cu varsta peste 8 ani, aici participand si echipa STREETBOYZ a Clubului Sportiv Tibiscus, alcatuita din Flaviu, Paul, Gusti si Alex (rezerva), echipa repartizata in urma tragerii la sorti in grupa X.
   In prima zi a competitiei, STREETBOYZ au castigat 3 meciuri si au pierdut 2, nu atat din cauza formei sportive cat din aceea ca in concurs s-au aflat atat amatori cat si profesionisti, unele din echipe avand sportivi care activeaza in Divizia A de baschet. In urma accidentarii lui Gusti din ultimul meci al zilei, duminica, 7 mai, echipa nu s-a mai prezentat la competitie.
   Cateva imagini ale sportivilor nostri puteti urmari mai jos: