ADUNAREA GENERALĂ A FEDERAŢIEI ROMÂNE DE CICLISM ŞI TRIATLON
01.03.2007

De la ora 10:00, la sediul Agenţiei Naţionale pentru Sport a Guvernului României, în sala "Gheorghe Hagi", s-a desfăşurat Adunarea Generală a Federaţiei Române de Ciclism şi Triatlon. Clubul Sportiv Tibiscus a fost reprezentat la şedinţă de Marius Karnyanszky, preşedintele Clubului.

La şedinţă au participat circa 40 de reprezentanţi ai cluburilor şi asociaţiilor cu profil ciclism şi triatlon din ţară, afiliate la FRCT, din păcate doar puţine dintre acestea find asociaţii private (şi nu cluburi sportive ale Agenţiei Naţionale pentru Sport) aşa cum este Clubul Sportiv Tibiscus.

Adunarea a fost deschisă de preşedintele FRCT, după care secretarul general al federaţiei a prezentat Darea de Seamă a activităţii pe anul 2006 şi propunerile de activitate pentru anul 2007; în continuare trezorierul federaţiei a prezentat Raportul activităţii financiare pe anul 2006 şi Bugetul de venituri şi cheltuieli propus pentru anul 2007. După discuţii, materialele prezentate au fost aprobate în unanimitate de cei prezenţi.

Câteva imagini de la manifestare puteţi urmări mai jos: