MASA CRITICĂ 29.06.2007

Chiar dacă nu este cea de-a 13-a ediţie în Timişoara, acţiunea din 29 iunie s-a dovedit a fi una cu ghinion. După ce ora de întâlnire s-a mutat de la 18 la 18, din cauza verii, căldurii, serviciului etc., circa 30 de sportiv (mult mai multe fete ca de obicei) ne-am reunit la Catedrala Mitropolitană şi, după jumătatea de oră de discuţii, ne-am urnit pe traseul Catedrală - Piaţa Maria - Sinaia - "Pista de biciclete" în aceeaşi formă adică parcare de maşini - Gara de Nord - bv. Revoluţiei - Clinicile Noi - Punctele Cardinale - str. Popa Şapcă, unde excursia noastră s-a încheiat.
Vinovatul este un şofer prea nervos că existăm şi noi şi că ne deplasăm cu bicicletele pe drumurile publice, care, la volanul unui Opel Vectra TM-44-BUB, după ce a adus ameninţări unora din colegi, l-a lovit intenţionat pe Gabi, unul din ciclişti, stricându-i acestuia bicicleta şi apoi fugind în trombă de la locul accidentului.
Aşa că, cu mic cu mare, ne-a pornit, pe jos, către Poliţia Rutieră, pentru ca Gabi să depună plângere pentru a arăta cu ce fel de oamnei ne întâlnim noi, bicicliştii, în trafic.

Întreaga acţiune a luat sfârşit către ora 21, când fiecare a plecat spre casă.

Câteva poze de la această "Masă Critică" puteţi viziona mai jos (cu mulţumiri lui Marius):


Toţi cei interesaţi de a afla mai multe despre "Masa Critică" în Timişoara, le puteţi obţine înscriindu-vă în grupul de discuţii "Masa critică în Timişoara".