NOPŢI ALBE ÎN PITEŞTI
26/27 octombrie 2007

Clubul Sportiv Tibiscus a primit invitaţia de a participa, în noaptea de 26 pe 27 octombrie 2007, la Piteşti, la acţiunea „Nopţi Albe” în Piteşti, eveniment unic pe plan cultural-artistic, organizat simultan în toate centrele universitare din România.
Acest eveniment a fost lansat de Autoritatea Naţionala pentru Tineret si a fost organizat in Piteşti de Direcţia Judeţeană pentru Tineret Argeş, AIESEC Piteşti, Casa de Cultura a Studenţilor Piteşti, Biblioteca Judeţeană „Dinicu Golescu”, Muzeul Judeţean Argeş şi Liga Studenţilor din Piteşti.
Evenimentul îşi doreşte să prezinte faţa unui Piteşti bogat în idei interdisciplinare (reprezentaţii culturale, muzică, activităţi sportive, cultură suburbană, concerte), toate caracterizate de contemporaneitate şi multiculturalism.

Delegaţia Clubului nostru a fost compusă din Kovacs Roland şi Karnyanszky Carla.

În drum spre Piteşti, delegaţia noastră a fost anunţată de organizatori despre anularea întregului eveniment, în urma tragicei dispariţii a celui care a fost renumitul fotbalist argeşan Nicolae Dobrin (foto).Participarea colegilor noştri a fost posibilă prin ajutorul dat de:

Asociaţia Cultural Artistică STAR-FIX Piteşti
Piteşti, str.Exerciţiu bl.PD2A sc.A ap.15
Tel: 0721/676446
Web: http://star-fix.uv.ro
asociaţie căreia dorim să îi exprimăm toată gratitudinea noastră.