ADUNAREA GENERALĂ A FEDERAŢIEI ROMÂNE DE CICLISM ŞI TRIATLON
07.03.2008

De la ora 10:00, la sediul Agenţiei Naţionale pentru Sport a Guvernului României, în sala "Gheorghe Hagi", s-a desfăşurat Adunarea Generală a Federaţiei Române de Ciclism şi Triatlon. Clubul Sportiv Tibiscus a fost reprezentat la şedinţă de Marius Karnyanszky, preşedintele Clubului.

La şedinţă au participat 25 de reprezentanţi ai celor 40 de cluburi şi asociaţii cu profil ciclism şi triatlon din ţară, afiliate la FRCT, din păcate doar puţine dintre acestea find asociaţii private (şi nu cluburi sportive ale Agenţiei Naţionale pentru Sport) aşa cum este Clubul Sportiv Tibiscus.

Pe ordinea de zi a şedinţei au fost:
-deschiderea adunării de către preşedintele FRCT, Ion Badea;
-secretarul general al federaţiei, Vasile Selejan, a prezentat Darea de Seamă a activităţii pe anul 2007 şi propunerile de activitate pentru anul 2008;
-trezorierul federaţiei, Bogdan Floareş, a prezentat Raportul activităţii financiare pe anul 2007 şi Bugetul de venituri şi cheltuieli propus pentru anul 2008;
-discuţii, între care s-a remarcat aprobarea, de către cei prezenţi, a dezafilierii de la FRCT a asociaţiilor sportive care nu au desfăşurat nici un fel de activitate în 2007.

Câteva imagini de la manifestare puteţi urmări mai jos: