APRILIE NEBUN

În organizarea şi coordonarea veşnicului îndrăgostit de cicloturism (şi vorbim aici de Carol Varga), această lună a lui 2009 ne invită la o nouă serie de ture de promovare cicloturistica din seria "Aprilie Nebun 2009".
Menţionăm că prezentarea acestei acţiuni pe site-ul Clubului Sportiv Tibiscus se datorează participării sportivilor noştri la excursii (Gil Dorogostaisky, Dani Stamenca, Andrei Harabagiu, Miha Giucoane, Sergiu Neidoni, Biţă Nădăştean, Dorel Gomoi) şi în nici un caz pentru că am avea vreun merit în organizarea ieşirilor.

Prima întâlnire a avut loc sâmbătă, 4 aprilie, la ora 9.00, lângă sensul giratoriu din Calea Aradului (în zona Real-SellGros). Traseul de circa 60 km din nordul Timişoarei a cuprins mai multe obiective turistice, printre care şi "Vulcanii Noroioşi Bănăţeni" (Timişoara-Calea Aradului-Sînandrei-Calacea-Orţişoara-Săceani-Fibiş-Pişchia-Bencec-Giarmata-Pădurea Verde-Timişoara).

Cea de-a doua tură de promovare cicloturistică din seria "Aprilie Nebun 2009" a pornit sâmbătă, 11 aprilie, la ora 9.00, de le Muzeul Satului (Pădurea Verde) şi s-a desfăşurat mai mult pe drumuri neamenajate pe "Traseul Celor 7 Lacuri" (Dumbrăviţa-Giarmata-Ianova-Herneacova-Recaş-Timişoara).

A treia tură de promovare cicloturistică din seria "Aprilie Nebun 2009" a pornit sâmbătă, 18 aprilie, la ora 9.00, de lângă stadionul "Dan Păltinişan" şi a avut loc la sud-est de Timisoara, pe "Traseul Văii Pogănişului" (Timişoara-Calea Buziaşului-Uliuc-Niţchidorf-Izgar-Vermeş-Timişoara).

A patra şi ultima tură din seria "Aprilie Nebun 2009" va avea loc duminică 26 aprilie.


MASS-MEDIA

Despre desfăşurarea acestor frumoase ieşiri din această primăvară mult-aşteptată a relatat pe larg:
www.realitateatm.ro