CONCURS DE SNOWMOBILE, SKI ŞI SNOWBOARD
12-14 martie 2010

Colegii noştri Cătălin Ţuican şi Cristi Anghel, din cadrul Secţiei de Schi-Snowboard, au participat, în weekend-ul 12-14 martie 2010, la concursul CAI VS OAMENI PUTERE, desfăşurat pe Muntele Mic.

<<Division Snowboard Club va invita in perioada 12-13 martie sa participati la concursul “Cai vs Oameni Putere” la Muntele Mic.
Pe data de 12 martie, la ora 10 va avea loc proba de snowmobile-cross in zona ‘Stana’, la 4 km departare de statiunea Muntele Mic, pentru a nu deranja turistii.
In data de 13 martie, ora 10 vor avea loc calificarile pentru proba de snowboard, la ora 13 calificarile pentru proba de ski-cross iar la ora 16-16.30 finala snowboard-cross si ski-cross. Aceste doua probe se vor desfasura intre cele 2 teleschiuri in statiunea Muntele Mic. La ora 18 va avea loc proba de freestyle unde vor fi instalate 2 cutii metalice si o trambulina iar aterizarea va fi pe saltea. Aceasta proba va avea loc pe nocturna ce va fi instalata intre hotelul “Felix” si “Dor de munte” iar la ora 21 festivitatea de premiere, orele 22 hotelul “Dor de Munte” si cabana “Alpin”, iar apoi o petrecere in aer liber.
Evenimentul va avea loc in statiunea Muntele Mic, situata in masivul cu acelasi nume din judetul Caras-Severin la 35 km departare de mun. Caransebes si se bucura de sprijinul directiei de sport a jud. Caras-Severin, Consiliului Jidetean Caras-Severin, Primariei Turnu Ruieni, Jandarmeriei Romane, Salvamont Caransbes precum si a teleferic Muntele Mic “Super Ski”, Romania “Super Ski”, hotelurilor “Dor de Munte”, “Felix”, “Muntele Mic” si cabana Alpin”.>>


Din păcate, vremea nefavorabilă dar şi problemele de organizare au făcut ca nici una dintre probe să nu se desfăşoare iar organizatorii să anunţe replanificarea pentru o dată ulterioară a concursului.


Cătă
Ţuican

Cristi
Anghel


Mai multe detalii aici.