SURMONT MOUNTAINBIKE CHALLENGE 2010
Azuga 17-18.07.2010

La 16 ani de la primul eveniment Surmont Challenge din 1994, Surmont Club va invita cu drag la Azuga in 17-18 Iulie, pentru un alt concurs de anduranta proaspat ca mirosul de cetina!
Maratonul este amplasat in idilica vale Azuga, in peisajul nepretuit al muntilor Baiului si se desfasoara pe trasee prietenoase care te poarta te poarta pe sub crestele muntilor, unde potecile intinse si line se impletesc cu cele abrupte si tehnice. Altfel spus, el se adreseaza tuturor, de la amatori entuziasti pana la competitori caliti si experimentati!
Participantilor le stau la dispozitie doua trasee de dificultate diferita si mai multe categorii de concurs, astfel incat fiecare se poate simti il largul sau pe parcursul acestei confruntari. Pe langa toate acestea, riderii si publicul pot lua parte la “Trek Fest 2010”, unde ii asteapta workshop-uri tematice si sesiuni de teste oferite de Trek si de Gary Fisher, iar sambata seara sunt invitati la o seara cu proiectii de filme, bowling si biliard in clubul hotelului ‘’Nu-Ma-Uita’’ din Azuga. Cu alte cuvinte, un weekend de neuitat intre prieteni!

Sebastian Hriţcu

Cristian Jidovu

Gil Dorogostaisky
Sportivi noştri au luat parte la cursele Azuga-Limbăşel 25 km ( Cristian Jidovu-locul II la categoria Masters 30-39 ani cu timpul de 52m10s, Gil Dorogostaisky-locul V la categoria Juniori 14-18 ani cu timpul de 1h06m30s) şi Ritivoi-Gârbova 40 km (Sebastian Hriţcu-Seniori 19-29 ani).

Mai multe detalii pe site-ul evenimentului: www.maraton.surmont.ro.