SALZKAMMERGUT TROPHY 2010
Bad Goiser (Austria) 17-18 iulie 2010

Sâmbătă 17 iulie, circa 4000 de participanţi din 30 de ţări au luat parte la cel mai mare maraton de MTB din Austria - Salzkammergut Trophy. Concursul se desfăşoară prin regiunea Hallstatt-Dachstein-Salzkammergut, o regiune parte a moştenirii culturale UNESCU, fiind unul dintre cele mai spectaculoase trasee de ciclism din Europa. Cu patru curse pe şase distanţe diferite, participanţii au avut la dispoziţie un masiv program - Junior Trophy, expoziţie de biciclete, pasta party, dar şi o competiţie de DH pentru monocicluri. Traseul cursei F este prezentat mai jos:

Alex Faluşi

Duminică 18 iulie, copiii şi tinerii sub 16 ani şi-au putut demonstra abilităţile de sportiv la SCOTT JUNIOR-TROPHY sponsorizat de MILKA. Imediat lângă Nordic Sports Center din Ramsau/Goisern a avut aloc cursa pe un traseu în pădure. Traseul cursei este prezentat mai jos:

La cursa F (27,4 km) a SALZKAMMERGUT TROPHY, dar şi la SCOTT JUNIOR-TROPHY (17,5 km), a luat parte şi colegul nostru Alex Faluşi care a reuşit o frumoasă clasare la cursa F, pe locul 22 la categoria U17, la care a fost singurul român participant, respectiv o frumoasă clasare la cursa copiilor, pe locul 11 la categoria U17, la care de asemenea a fost singurul român participant.


Mai multe detalii pe pagina www.salzkammergut-trophy.at.