HAROMSZEK TRIATLON
Lacul Reci, 01 august 2010

Colegii noştri Laurenţiu Bogdănescu şi Marius Ragobete au reprezentat Clubul Sportiv Tibiscus la Háromszék Triatlon, un concurs de triatlon organizat la "ex" complexul turistic Nufărul situat pe malul lacului Reci la 3 km de satul Reci, pe drumul judeţean care duce spre oraşul Covasna. Complexul este situat la 12 km de Sf.Gheorghe pe drumul judeţean ce duce la Covasna, iar dinspre Braşov pe drumul către Tg.Secuiesc la 37km.

Traseele au fost următoarele:
  • înot - ture de 500 m în lacul Reci (care nu este adânc), pe lângă balize gonflabile care delimitează traseul; se va inota în dreapta fiecărei balize. Nu este permis înotul cu alte echipamente ajutătoare cu excepţia costumului de neopren şi a ochelarilor de înot.
  • ciclism - ture pe asfalt (calitate destul de bună) 20 km, de la complex spre intersectia Reci adică drumul ce duce spre Tg. Secuiesc si cel care vine de la Sf. Gheorghe întoarcere înapoi spre Covasna până la punctul de întoarcere marcat pe traseu; pentru bucăţile de şosea accesibile maşinilor, concurenţii sunt obligaţi să respecte regulile de circulaţie.
  • alergare - tot pe asfalt spre Covasna ture de 5 km. Concurentul trebuie să respecte regulile de circulaţie şi de conduită civilă pe durata traseului!
şi sunt prezentate mai jos:
Laurenţiu
Bogdănescu

Marius
Ragobete

Colegii noştri s-au clasat pe locul 12-13, cu timpul total de 2h43m51s.6, conform clasamentului oficial.

Mai multe detalii pe site-ul evenimentului: www.alpinsport.ro.