Mai multe detalii pe pagina evenimentului: turistor.blogspot.com.

TUR DE IAŞI ediţia a IV-a
Iaşi 9 Octombrie 2010

Clubul de Turism şi Ecologie Turistor Iaşi, în parteneriat cu alte organizaţii şi cu avizul altor instituţii, este organizatorul ;b:Maratonului ciclistic "Tur de Iaşi” - ediţia a IV-a - care va avea loc în ziua de sâmbătă 9 octombrie 2010. Concursul se desfăşoară pe drumurile forestiere aparţinând Ocolurilor Silvice Bârnova şi Dobrovăţ (37 km). Vor participa aproximativ 70 de concurenţi din toată ţara.

Principalul obiectiv al acestui concurs este de a consolida tradiţia organizării la Iaşi a Concursului MTB, alături de competiţiile naţionale de ciclism consacrate din ţară-cele de la Miercurea Ciuc, Reşiţa, Târgu Mureş, Cisnădie, Sibiu, Vatra Dornei, etc.). Tinerii pasionaţi de ciclism din Iaşi au posibilitatea ca să îşi măsoare forţele şi abilităţile cu bikeri din alte oraşe, la Iaşi nefiind alte concursuri sportive de ciclism de asemenea anvergură.

Clubul Sportiv Tibiscus a fost reprezentat de Marius Ionaşcu, membru al echipei DHS Tibiscus Team, care, conform clasamentului oficial, aşa cum ne-a obişnuit, a ocupat locul I.
Locul I

Marius Ionaşcu