NUMĂRĂTOAREA DE TOAMNĂ
Timişoara, 24.10.2010


Mai multe detalii pe site-ul organizatorilor: www.pedaleaza.ro.
Colegii noştri au participat duminică 24 octombrie 2010 la NUMĂRĂTOARE DE TOAMNĂ, între alţi peste o sută de timişoreni care au ieşit la o plimbare cu bicicletă în această dimineaţă. Vremea frumoasa nu i-a ţinut pe timişoreni în locuinţe, ci i-a scos la evenimentul organizat de Verde pentru Biciclete, pentru a marcha doi ani de existenţă VpB. Cu mic, cu mare, cei prezenţi au ales să vadă Timişoara de pe bicicletă, preţ de peste o oră, cât a durat plimbarea. Deşi numărul total al bicicliştilor a fost mai mic decât anul trecut, cei prezenţi au spus la unison că se bucură că iau parte la acest eveniment.

Traseul pe care timişorenii au pedalat, însoţiţi de poliţie, a fost Casa Verde pentru Biciclete – str. Circumvalaţiunii – Bd. Republicii – Piaţa Iancu Huniade – str. Regele Ferdinand – Bd. Vasile Pârvan – str. Cluj – str. Surorile Martir Caceu – Aleea F.C. Ripensia – Bd. Corneliu Coposu – Splaiul Galaţi – Piaţa Traian.

Anul acesta, culoarea VpB este albastru, după ce anul trecut a fost roz. „În primăvară revenim la verde, pentru că este anotimpul în care verdele abundă“, au completat organizatorii.

Mihaela Giucoane


Alex Pufan

Sergiu Neidoni


Virgil Dorogostaisky