CLUJ WINTER RACE, 4 decembrie 2010

CLUJ WINTER RACE a împlinit în această iarnă 5 anişori. Aniversarea a avut loc în data de 4 decembrie 2010 la acţiunea organizată cu ajutorul Clubului Sportiv Maros.
Organizatorii nu au condiţionat participarea, ea fiind de tip OPEN, fiecare posesor de bike având dreptul de a participa. Acţiunea a avut ca scop promovarea sportului, în special a mountainbike-ului, şi mai precis a Cross Country-ului, singura probă olimpică din această ramură. De asemenea s-a dorit promovarea Clujului şi a împrejurimilor sale ca fiind o zona excelentă pentru practicarea mountainbike-ului. De asemenea, s-a continuat tradiţia ca CLUJ WINTER RACE să fie ultimul concurs al anului, prilej cu care sportivii să se întâlnească.

În acest an organizatorii s-au hotărât să schimbe puţin grila de concurs şi categoriile aferente, având două categorii pentru bărbaţi (PRO şi FUN), iar fetele au concurat împreună.

Clubul Sportiv Tibiscus a fost reprezentat de câţiva ciclişti din echipa DHS Tibiscus Team dar şi câţiva bikeri din echipa Just for Fun, cel mai bun rezultat al nostru fiind obţinut de Ramona Covaciu - locul II la categoria FETE. De menţionat că, din cauza traseului foarte frumos dar şi greu practicabil, extrem de noroios şi alunecos, echipa noastră a suferit trei incidente medicale (un umăr şi doi genunchi dislocaţi) şi două tehnic (schimbătoare rupte).

Anita
KovacsGergo
Kovacs

Andrei
HarabagiuTimea
Zaban

Claudiu
KissRamona
Covaciu

Gil
DorogostaiskyMiha
Giucoane

Dani
StamencaAlex
Grosu

Remus
FarcaşAdrian
Teghiu


Mai multe detalii pe pagina evenimentului: http://clujraces.blogspot.com/.