7th MTB-THASSOS CUP AND ROAD RACE 2011
Thasos Island (Grecia), 30.04-04.05.2011

Insula Thasos, gazda MTB Thasos Cup, a invitat pe toţi doritorii să se alăture în acest an la ediţia a VII-a din ΜΤΒ THASSOS CUP şi din ”TOUR OF THASSOS” (95km).
Traseul intitulat “Trikorfos ascent” este acelaşi ca în anul 2010, cuprinzând 56 km distanţă cu o diferenţă pozitivă de peste 1800 m, respectiv 12km de teren plat cu 4 check-pointuri, pe muntele Ypsarion.
Traseul de la “TOUR OF THASSOS” este în jurul insulei Thassos cu startul din Potos către Limenaria. Primii 68 km s-a mers în grup iar după aceea (de la Golden beach) s-a dat startul cursei propriu-zise.
Concursul THASSOS CUP este unul de tip open, care totuşi, ţinând cont de dificultatea traseului, necestiră o bună condiţie fizică ca şi o bicicletă pe măsură.
La ediţia din 2010, locul II la THASSOS CUP a fost ocupat de sportivul nostru Marius Ionaşcu, cel mai bine clasat dintre cei 9 români. La ediţia din 2011, circa jumătate dintre participanţii înscrişi au fost români şi bulgari.

Echipa DHS Tibiscus a reuşit o clasare excepţională astfel:
 • Elena Fodor - locul I în clasamentul general (loc III la şosea, loc III la MTB);
 • Maus Ionaşcu - locul III în clasamentul general (Şosea: loc II în clasamentul general şi I la categoria 30-39; MTB: loc 4 în clasamentul general şi I la categoria 30-39).
 • Alex Fodor
  Locul I

  Elena Fodor
  Locul III

  Marius Ionaşcu  Bitză Nădăştean


  Mai multe detalii pe pagina dedicată evenimentului - http://mtb-thassos.absart.biz/gb/7th_MTB-THASSOS_CUP_2011.