MARATON MTB PRELUCA 2011
Copâlnic-Mănăştur (Baia Mare) 14.05.2011Mai multe detalii pe site-ul evenimentului: http://preluca.ro.
Lângă Baia Mare, la 24 km distanţă, se află locul de start al maratonului de cross-country PRELUCA 2011, comuna Copâlnic-Mănăştur. Cadrul natural deosebit de pitoresc, se preteaza perfect pentru parcurgerea pe bicicleta.
Maratonul MTB Preluca este un concurs destinat iubitorilor de MTB din toată ţara şi din străinătate, care se desfăşoară pentru al 2-lea an în luna mai, în spectaculoasa zonă a “Munţilor Prelucii”. Maratonul se adresează persoanelor cu vârsta mai mare de 14 ani, bărbaţi şi femei, pasionaţi de MTB care doresc să facă sport într-un cadru organizat, sub supravegherea arbitrilor şi a două asociaţii de profesionişti, Serviciul de Ajutor Maltez în România, Secţia Baia Mare şi Serviciul Public Salvamont Baia Mare.
Maratonul MTB Preluca este un eveniment destinat amatorilor, finanţat din sponsorizări şi organizat de Mihai Tămaş, ghid montan, alpinist utilitar şi amator de sporturi montane, în strînsă colaborare cu Clubul Sportiv Maratin Rivulus Dominarum împreună cu Primăria Copâlnic-Mănăştur, cu sprijinul a peste 30 de voluntari din toata ţara, fundaţii, ONG-uri, alte autorităţi locale şi nu în ultimul rând, sponsori.
Locul III-fete

Anita
Kovacs

Locul 4

Gergo
Kovacs
La acest concurs au luat parte şi colegii noştri Anita şi Gergo Kovacs, care conform clasamentului oficial au reuşit să obţină un loc III respectiv un loc 4.