SURMONT MTB CHALLENGE 2011
Azuga 09-10.07.2011

Surmont Club ne-a invitat cu drag la Azuga, în 9 - 10 iulie, pentru un alt concurs de anduranţă în idilica vale Azuga şi în peisajul nepreţuit al munţilor Baiului, acolo unde potecile întinse şi line se împletesc cu cele abrupte şi tehnice !

Aflat la a doua ediţie, Surmont MTB Challenge s-a adresat tuturor ciclistilor montani, de la amatori entuziaşti până la competitori caliţi şi experimentaţi!

Participanţilor le-au stat anul acesta la dispoziţie 3 trasee de dificultate diferită şi mai multe categorii de concurs, astfel încât fiecare să se poată simţi în largul sau pe parcursul acestei confruntări.
Locul I

Vanessa Plumbotă
Locul II

Maus Ionaşcu
Locul III

Rareş Manea

Locul 5

Cătălin CrivineanţuGil Dorogostaisky

Pe lângă toate acestea, riderii şi publicul au putut lua parte la "Trek Fest 2011", unde i-au aşteptat workshop-uri tematice şi sesiuni de teste oferite de Trek, iar sâmbătă seara au putut lua parte la o seară cu proiecţii de filme din arhiva de evenimente Surmont, în clubul hotelului "Nu-Mă-Uita" din staţiunea Azuga. Cu alte cuvinte, un weekend de neuitat între prieteni!

Surmont Mountainbike Challenge 2011 a fost un eveniment organizat în parteneriat cu Primaria Oraşului Azuga, susţinut de Trek Bicycle Corporation şi a marcat 17 ani de la primul eveniment de mountain bike organizat de către Surmont Club, în 1994, la Sibiu.
Despre desfăşurarea concursului şi rezultatul frumos al echipei noastre au relatat:
       

www.tion.ro din 07.07.2011

www.sportlocal.ro din 13.07.2011

www.sportrevolution.ro din 13.07.2011


Mai multe detalii pe site-ul evenimentului: www.maraton.surmont.ro.