II. MAROS BIKE MARATHON 2011
Cluj-Napoca, 25 septembrie 2011

A cincea editie a “Maros Bike Marathon” a avut loc pe data de 25 septembrie 2011 la Gilau, jud. Cluj. MBM 2011 este singurul maraton de MTB din Romania inscris in calendarul international UCI, eveniment care se adreseaza deopotriva sportivilor de performanta care astfel au sansa sa acumuleze puncte internationale cat si sportivilor amatori pasionati de acest sport minunat.
Evenimentul are ca punct de start-sosire curtea Motelului Gilau, situat langa lacul Gilau, la aproximativ 15 km vest de Cluj-Napoca si include doua lungimi de traseu, concurentii putand opta in functie de pregatirea fizica si experienta intre traseul de “Marathon” care are lungimea de 80 km cu 2600 m total ascensiune si traseul “Race” care are lungimea de 50 km cu 1600 m total ascensiune. Traseele includ portiuni de drumuri si poteci de munte ce fac legatura intre satele rasfirate din zona, intr-un peisaj carateristic muntilor Apuseni.
Participantii au beneficiat de doua trasee marcate si asigurate, supravegheate si controlate de arbitrii oficiali si voluntari. De asemenea a existat asistenta medicala pentru acordarea primului ajutor pe coborarile importante si asistenta medicala de urgenta la sosire dar si alte facilitati dintre care amintim: cronometrare cu cip de unica folosinta, afisarea rezultatelor provizorii dupa sosire, mini-bufet si pasta-party la sosire, spalatorie biciclete, toalete si dusuri.

Evenimentul a fost organizat de Clubul Sportiv Maros, sub egida Uniunii Cicliste Internationale si a Federatiei Romane de Ciclism si Triatlon.

Locul I

Maus Ionaşcu
Locul I

Rareş Manea
Locul II

Elena Fodor
Locul II

Laurenţiu Bogdănescu
Locul II

Martin Speth
Locul III

Kitty Jidovu

Locul 5

Cătălin Crivineanţu

Locul 6

Vanessa Plumbotă

Locul 6

Constantin Dumitrana

Zsolt Kovacs

Ladislau Speth

Gergo Kovacs

Timea Zaban

Andrei Harabagiu

Gil Dorogostaisky

Alex Fodor

Petru Chelciov

Cătă Semeniuc

Marius Karnyanszky
Team Manager

Carla Karnyanszky
Foto


Despre desfăşurarea concursului şi rezultatul frumos al echipei noastre au relatat:

www.sporttim.ro din 27.09.2011

www.tion.ro din 27.09.2011

www.sportlocal.ro din 27.09.2011

www.mbike.ro din 27.09.2011


www.liberinmiscare.ro din 27.09.2011

www.sportrevolution.ro din 27.09.2011


Mai multe detalii pe pagina evenimentului - http://marathon.marosbike.ro.