VÂLCEA BIKE FEST
Râmnicu Vâlcea, 02 octombrie 2011

„Vâlcea Bike Fest” a fost un eveniment sportiv organizat de către Primăria Muncipiului Râmnicu Vâlcea, în conformitate cu Regulamentul Uniunii Cicliste Internaţionale, privitoare la concursurile de Mountain Bike Marathon.

Concursul a fost oficiat de arbitrii naţionali, iar sosirea a fost stabilită cu ajutorul unui sistem de cronometraj automat magnetic (chip-uri).

La acest eveniment, au avut acces toţi sportivii licenţiaţi la o structură sportivă afiliată la Federaţia Română de Ciclism şi Triatlon, precum şi orice persoană de peste 14 ani, care completează şi semnează o declaraţie pe propria răspundere. Acestă declaraţie va atesta faptul că respectiva persoană este aptă din punct de vedere medical, şi-şi asumă toate consecinţele participării la o asemenea eveniment.

Colegii noştri au ocupat două locuri II, însă aprecierea lor asupra organizării acestui concurs este una foarte proastă: concurenţii s-au pierdut de mai multe ori pe traseu, traseul a fost foarte prost marcat, numărul de arbitri a fost insuficient iar puţinii aflaţi pe traseu nu cunoşteau ce aveau de făcut, la final clasamentul a fost dat peste cap de decizia de a comasa categorii cu mulţi sportivi participanţi.


Mai multe detalii pe pagina evenimentului - http://www.valceabikefest.frciclism.ro/.
Locul II

Vanessa PlumbotăRossi Dumitrana
Locul II

Maus Ionaşcu