III. MAROS BIKE MARATHON 2012
Gilău 30 septembrie 2012

Ediţia 2012 a MAROS BIKE MARATHON a avut loc pe data de 30 septembrie 2012 la Gilău, jud. Cluj.
MBM 2012 a fost câţiva ani singurul maraton de MTB din România înscris în calendarul internaţional UCI, dar în 2012 se pare că o “eroare” a Federaţiei Române de Ciclism a intrerupt această tradiţie onorantă. Evenimentul se adresează deopotrivă sportivilor de performanţă cât şi sportivilor amatori pasionaţi de MTB.
Evenimentul a avut ca punct de start-sosire curtea Motelului Gilău, situat lângă lacul Gilău, la aproximativ 15 km vest de Cluj-Napoca şi a inclus două lungimi de traseu, concurenţii putând opta în funcţie de pregătirea fizică şi experienţa între traseul de “Marathon” care are lungimea de 80 km cu 2600 m total ascensiune şi traseul “Race” care are lungimea de 50 km cu 1600 m total ascensiune.
Traseele au inclus porţiuni de drumuri şi poteci de munte ce fac legătura între satele răsfirate din zonă, într-un peisaj carateristic munţilor Apuseni.
Participanţii au beneficiat de trasee marcate şi asigurate, supravegheate şi controlate de arbitri oficiali şi voluntari, de asistenţă medicală pentru acordarea primului ajutor pe coborârile importante şi asistenţă medicala de urgenţă la sosire dar şi alte facilitati dintre care cronometrare cu cip de unică folosinţă,
pasta-party la sosire, spălătorie biciclete, toalete şi duşuri.

Locul I

Maus Ionaşcu
Locul II

Silviu Manea
Locul III

Kitty Jidovu
Locul III

Ladislau Speth

Locul 5

Martin Speth

Locul 6

Marian ManoleZsolt KovacsPetru ChelciovCătălin Semeniuc

Andrei Harabagiu

Daniel Balaure

Raluca Zvâncă

Timea Zaban

Daniel Crista

Laurenţiu Bogdănescu

Alex Fodor

Marius Karnyanszky
Team Manager

Carla Karnyanszky
Foto


Mai multe detalii pe pagina evenimentului - http://marathon.marosbike.ro.