TURUL MUNICIPIULUI DEVA
Deva, 28.04.2013

Turul Municipiului Deva reinvie traditia unor concursuri de ciclism pe sosea care se bucurau de abundenta competitorilor si entuziasmul publicului devean si nu numai.
Prezenta editie, prima in organizarea Clubului Sportiv Faerag, a plecat de la insistenta unui recunoscut ciclist, atestat ca atare inca din timpul lui Burebista, devean prin adoptie, tatal tuturor “ bitelor “, seful “ inginerilor “ intre 8 si 80 de ani care-i aduc ceva, in bucati si un principiu de functionare, la “biroul” de la piata, din care, cu ceva piese si mult suflet, monteaza un utilaj numai bun pentru pedalat. Este vorba de Iulian Martin, onorabilul responsabil tehnic al acestui tur.
Ideea, a fost, sa facem un eveniment pentru a sarbatori ziua de 1 Mai, dar noi romanii suntem atat de harnici incat nu am fi renuntat usor la munca in favoarea unui concurs. Asa ca, va invitam sa veniti cat mai multi in Duminica Floriilor.
Precum ziceam, suntem noi, adica proaspeti, dar ne straduim sa va asiguram conditii bune, inainte, in timpul si dupa concurs. Daca ceva, din ce va intereseaza, este omis, va rugam, nu intarziati sa intrebati. Asteptam, atat concurenti cat si voluntari. Dorim sa starnim interes astfel incat sa devina motivant pentru editii ulterioare. Sa ne bucuram impreuna de spectacol, miscare, entuziasm.


Locul I

Remus Farcaş
Locul II

Emil ChepeţanAlex Grosu


Mai multe detalii pe pagina evenimentului - https://faeragclub.wordpress.com/evenimente/turul-municipiului-deva/.