MARATONUL NORDUL MOLDOVEI "CAII PEDALEAZĂ" 2013
Botoşani, 11.05.2013

De ce acest maraton?
Competitiile de tip ”maraton” atât pentru alergare cât si pentru ciclism devin tot mai populare în rândul amatorilor pentru ca se desfasoara pe distante lungi, pe drumuri de tara, poteci si alei, cu treceri prin sate pitoresti, paduri si poieni tainice. Aceste competitii sunt foarte pitoresti dar totusi ridica probleme de rezistenta, indemânare si spirit de orientare fiind o provocare pentru participanti.

Când?
11 mai 2013

Unde?
Startul si sosirea va avea loc în curtea mosiei ”Cai de Vis” , din localitatea Vârful Câmpului, judetul Botosani. Startul si sosirea vor fi comune atât pentru tura scurta cât si pentru cei de la tura lunga.

Cui se adreseaza?
Maratonul se adreseaza tuturor celor pasionati de ciclism dornici sa evadeze din cotidian, sa paraseasca drumurile amenajate si sa se avânte în padure pe poteci si drumuri care pot creea probleme de rezistenta fizica, probleme de îndemânare si orientare.
Participarea la acest maraton se face de catre oameni responsabili care trebuie sa-si cunoasca nivelul de pregatire.

La competiţie a participat şi colegul nostru Bogdan Cliveţ. Din păcate, "caii" din denumirea concursului l-au împiedicat să iasă pe podium, făcând pană după ce un cui pentru potcovit caii i-a tăiat caucicucul.


Bogdan Cliveţ


Mai multe detalii pe site-ul evenimentului: http://www.mtbnordulmoldovei.com/.