TRIADA MTB 2013 etapa I - BRAŞOV XCM
Braşov, 23 iunie 2013

Triada MTB este o serie de competiţii de mountain bike cross country în diferite formaturi deschisă atât sportivilor legitimaţi cât şi celor amatori.
În 2013 Triada MTB propune participanţilor 3 etape:
 • 23 IUNIE – BRAŞOV XCM – un Cross Country Maraton dar şi un traseu mai scurt pentru cei cu pregătire fizică ceva mai redusă.
 • 20-21 IULIE – PĂLTINIŞ STAGE RACE – 2 zile de concurs: un Cross Country circuit (XCO) sâmbătă şi un traseu de 40km (XCP) duminică. Traseul XCO pentru amatori va fi unul accesibil din punct vedere tehnic pentru price mountain biker de nivel mediu. Timpii celor două zile se vor cumula şi vor da timpul total pe baza căruia se vor calcula punctele acestei etape.
 • 18 AUGUST – GEIGER MTB CHALLENGE – aflat deja la a 6-a ediţie va propune ca în fiecare an 2 trasee, 100km şi 50km
  Această serie de competiţii va avea un clasament general al cărui scop este, pe de o parte, premierea celor mai buni mountain bikeri din România, iar pe de altă parte, posibilitatea fiecărui participant de a se evalua în comparaţie cu ceilalţi competitori din întreaga ţară.
  Traseele competiţiilor din cadrul Triadei MTB sunt elaborate în colaborare cu sportivi cu experienţă în mountain bike, participanți la nenumărate competiţii internaţionale, dar şi în colaborare cu organizaţii locale cu cunoştinţe bogate în ce priveşte traseele zonei.

  Conform clasamentului oficial, colegul nostru Maus Ionaşcu a ocupat locul I la categoria Maraton 40+ şi locul III în clasamentul general al Traseului Lung.
 • Locul I

  Maus Ionaşcu


  Mai multe detalii pe pagina: http://www.bikeromania.ro/triada-mtb/.