HAROMSZEK TRIATLON 2013
Lacul Reci (Covasna), 4 august 2013

În data de 4 august 2013 a avut loc HAROMSZEK TRIATLON, etapă a Grand Prix Exterra 2013, la lacul Reci în Covasna.

Ca şi in anii precedenţi concursul de triatlon “Háromszék Kupa” ediţia a XXII-a a fost organizat de “Asociaţia Alpin Sport” Sfantu Gheorghe, în zona deosebit de frumoasă a “Mestecănişului de la Reci”, în judeţul Covasna.

Acest concurs a constituit etapa a V-a a circuitului naţional de triatlon “BIOEEL XTERRA TRIATLON GRAND PRIX 2013”.

Organizatorii sunt mândrii de faptul că acum 22 de ani au reuşit să organizeze primul concurs de triatlon din România, concursul devenind tradiţional an de an, spre bucuria a multor triatlonişti din ţară şi din străinătate.

Concursul face parte din categoria Xterra triatlon şi este compus din proba de înot 1500 m, 30 km ciclism pe teren acccidentat (MTB) si 10 km de alergare (CROSS). Proba de inot se va desfaşura in apa placut racoroasă a lacului Reci, iar proba de ciclism şi proba de alergare pe trasee de o frumuseţe inconfundabila in incinta rezervaţiei naturale “Mestecanişul de la Reci”. Traseele propuse de catre organizatori au fost apreciate, in anii anteriori, de catre toti participanţii la eveniment.

Colega noastră Dana Torok a reuşit clasarea pe locul III şi cu punctele acumulate în toate etapele ocupă, conform clasamentului oficial, locul I la categoria feminin 30-39 ani în cadrul BIOEEL TRIATHLON GRAND PRIX EXTERRA 2013.

Locul III

Daniela Torok


Mai multe detalii pe site-ul evenimentului:
http://www.alpinsport.ro.