RACING TO THE TOP
Şiria-Feredeu, 09.11.2013

Contratimpul individual este prin definitie un concurs in care ciclistul concureaza singur impotriva timpului. Acesta se intalneste de regula in competitiile cu mai multe etape, putand sa difere atat ca lungime ( de la cativa kilometri (prolog) pana la zeci de kilometri), cat si dificultate (organizat pe plat,munte).

In ultimii ani in marile tururi (Frantei, Italiei) s-au organizat evenimente de acest gen in catarare, cu mare succes in randul spectatorilor.

Contratimpul individual in catarare are o istorie indelungata, primul eveniment de acest gen avand loc in 1886 in Anglia, Catford CC Hill Climb, fiind considerat cel mai vechi concurs de ciclism din lume, anul acesta avand loc a 118-a editie.

Pentru majoritatea participantilor la RACING TO THE TOP va fi o premiera modul de desfasurare al evenimentului, fiind primul de acest gen din Romania (contratimp individual in catarare pe asfalt). Dorim ca participantii sa inteleaga acest eveniment ca o ambitie personala de a ajunge la sosire, o lupta individuala in primul rand "lupta cu "muntele", apoi lupta cu timpul si cu ceilalti participanti.

Locul I

Titel Ruşinaru

Locul 4

Alex Almăjan

Locul 6

Remus FarcaşEmil Chepeţan


Mai multe detalii pe site-ul organizatorilor: www.racingbikepro.ro.