DRUMUL REGELUI 2014
Petriş, Arad, 10.05.2014

Sâmbătă, 10 Mai 2014, cu ocazia Zilei Monarhiei, în localitatea Petriş din judeţul Arad se va desfăşura prima ediţie a competiţiei de ciclism "Drumul Regelui", un maraton sportiv care provoacă publicul bănăţean la o călătorie pe două roţi în trecutul istoric al României.
Evenimentul este omonim cu supra-numele dat de localnici drumului judeţean 707, care leagă Castelul Regal Săvârşin de staţiunea balneară Vaţa de Jos şi care a fost construit chiar din ordinul Majestăţii Sale, Regele Mihai I al României.
Acestă rută pitorească, cunoscută drept "Drumul Regelui", va deveni pentru o zi traseu competiţional pentru cei peste 300 de sportivi amatori şi profesionişti care se vor aventura în acestă inedită cursă contra-cronometru pe Creasta Zărandului.
Pentru a sărbători importanţa istorică a zilei de 10 Mai, organizatorii au pregătit pe lângă activităţile sportive şi un bogat program cultural şi artistic, cu un super-recital live susţinut de formaţia timişoreană Sonatic, dar şi o petrecere câmpenească cu muzică populară, dans şi voie bună, condusă de Cristi Sălăşan.
Nu vor lipsi desigur nici premiile, oferite cu sprijinul sponsorilor principali ai evenimentului, Devron Bike, Ciuc Radler, Isostar, FBR Forest Ops şi Primăria Comunei Petriş, proiectul beneficiind totodată de susţinerea Consiliului Judeţean Arad, sub recomandarea Centrului Cultural Judeţean Arad.
Organizatorii evenimentului "Drumul Regelui" sunt Asociaţia Culturală Intuition Events în parteneriat cu Racing Bike Pro, Belevion şi Intuition Media, echipa din spatele celui mai important festival de muzică din vestul României, Route68 Summerfest.
Concursul este deschis publicului larg, mai multe detalii fiind disponibile pe site-ul oficial al competitiei: www.drumulregal.ro.
Locul II
M30-39


Alex Fodor
Andrei Harabagiu


Locul 6 M30-39

John Grecu


Locul 4 Elite

Kitty Jidovu
Cristi Konyo
Locul III
M18-29


Răzvan Marc


Locul 6 M30-39

Bitză Nădăştean
Locul III
M30-39


Titel Ruşinaru


Mai multe detalii pe pagina evenimentului - www.drumulregal.ro.