TRIADA MTB 2014 etapa I - BRAŞOV XCM
Braşov, 15 iunie 2014

Triada MTB este o serie de competiţii de mountain bike cross country în diferite formaturi deschisă atât sportivilor legitimaţi cât şi celor amatori.

În 2014 Triada MTB propune participanţilor 3 etape:
 • 15 IUNIE – BRAŞOV XCM – un Cross Country Maraton dar şi un traseu mai scurt pentru cei cu pregătire fizică ceva mai redusă.
 • 12-13 IULIE – PĂLTINIŞ STAGE RACE – 2 zile de concurs: un Cross Country circuit (XCO) sâmbătă şi un traseu de 40km (XCP) duminică. Traseul XCO pentru amatori va fi unul accesibil din punct vedere tehnic pentru price mountain biker de nivel mediu. Timpii celor două zile se vor cumula şi vor da timpul total pe baza căruia se vor calcula punctele acestei etape.
 • 16-17 AUGUST – GEIGER MTB CHALLENGE – aflat deja la a 7-a ediţie va propune traseele de 100km, 50 km şi 25km.

  Această serie de competiţii va avea un clasament general al cărui scop este, pe de o parte, premierea celor mai buni mountain bikeri din România, iar pe de altă parte, posibilitatea fiecărui participant de a se evalua în comparaţie cu ceilalţi competitori din întreaga ţară.

  Traseele competiţiilor din cadrul Triadei MTB sunt elaborate în colaborare cu sportivi cu experienţă în mountain bike, participanţi la nenumărate competiţii internaţionale, dar şi în colaborare cu organizaţii locale cu cunoştinţe bogate în ce priveşte traseele zonei.

  Conform clasamentului oficial, colegul nostru Maus Ionaşcu a ocupat locul II al categoriei M40+ pe traseul lung (69 km), cu timpul de 4h 24m 34.5s.
  Conform clasamentului oficial, colegul nostru Alex Fodor a ocupat locul 16 al categoriei M30-39 pe traseul lung (69 km), cu timpul de 5h 19m 49.8s.

 • Locul II
  M40+


  Marius Ionaşcu
  Alex Fodor


  Mai multe detalii pe pagina: http://www.bikeromania.ro/triada-mtb/.