CUPA CONCORDIA MTB-XCO 2014
Tapia (Lugoj), 29.06.2014

Racing Bike Pro are deosebita onoare de a va anunta organizarea unei serii de competitii de ciclism deschise tuturor pasionatilor, indiferent de vârsta, sex sau experienta, pe orice tip de bicicleta – West Bike Tour 2014.
West Bike Tour 2014 va recompensa performerii fiecarei competitii în parte, si, la final, pe baza punctelor acumulate, vor fi desemnati campionii sezonului. Întocmirea clasamentului general are ca scop, pe de o parte, premierea celor mai buni mountain bikeri din zona de vest a României, si, pe de alta parte, va da posibilitatea fiecarui participant sa se evalueze în comparatie cu ceilalti competitori.

Etapa a IV-a – Cupa Concordia MTB-XCO

DATA: 29.06.2014
LOCUL DESFASURARII: Tapia, Timis (RO)
Organizatori: Clubul de Turism Concordia si CS Racing Bike Pro
Sponsori: Racing Bike Shop; DJ Macelaru, Werzalit, Margerita
Colaboratori: Primaria Municipiului Lugoj
Parteneri: Ocolul Silvic Lugoj, Politia Municipiului Lugoj, Politia Locala Lugoj, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Timisoara
Parteneri Media: Kiss FM; Lugoj Online; Dirt Bike; Freerrider; Redesteptarea.ro
CATEGORII: Elite Open (18+), 14-17 ani Open, 18-29 ani (Masculin / Feminin), 30-39 ani (Masculin / Feminin), 40+ ani (Masculin / Feminin)
DESCRIERE TRASEU: Traseul va fi un circuit care va trebui parcurs in functie de categoria de concurs aleasa. Acesta prezinta dificultati, specifice unui traseu MTB XCO. Startul de va da intr-o portiune de plat dupa care urmeaza o catarare de aproximativ 500m si se continua cu inca 500m de falsplat pana la intrarea in padure. Sugeram ca inaintea startului fiecare dintre dvs. sa se incalzeasca corespunzator. Dupa intrarea in padure aproape tot traseul va fi pe single-track adica poteca si vor urma o succesiune de elemente tehnice iar, coborarile si urcarile alterneaza. Distanta traseului este de 5.5 km iar diferenta de nivel de 250m. Fiecare categorie va face un alt numar de ture si totodata o alta distanta dupa cum urmeaza:
Elite Open – 4 ture = 22 km
14-18 Open – 2 ture = 11km
18-29, 30-39 , 40+ (masculin si feminin) 3 ture =16.5 km

Locul III

Alex Fodor
Locul I

Elena FodorAndrei Harabagiu
Locul III

Anita Kovacs

Locul 5

Gergo KovacsZsolt KovacsTiziano BaliaJohn GrecuCristi Konyo

Locul 5-Elite

Darius Radu


Mai multe detalii pe pagina evenimentului - www.racingbikepro.ro.