TRIADA MTB 2014 etapa a II-a - PĂLTINIŞ STAGE RACE
Păltiniş, 12-13 iulie 2014

Triada MTB este o serie de competiţii de mountain bike cross country în diferite formaturi deschisă atât sportivilor legitimaţi cât şi celor amatori.

În 2014 Triada MTB propune participanţilor 3 etape:
 • 15 IUNIE – BRAŞOV XCM – un Cross Country Maraton dar şi un traseu mai scurt pentru cei cu pregătire fizică ceva mai redusă.
 • 12-13 IULIE – PĂLTINIŞ STAGE RACE – 2 zile de concurs: un Cross Country circuit (XCO) sâmbătă şi un traseu de 40km (XCP) duminică. Traseul XCO pentru amatori va fi unul accesibil din punct vedere tehnic pentru price mountain biker de nivel mediu. Timpii celor două zile se vor cumula şi vor da timpul total pe baza căruia se vor calcula punctele acestei etape.
 • 16-17 AUGUST – GEIGER MTB CHALLENGE – aflat deja la a 7-a ediţie va propune traseele de 100km, 50 km şi 25km.

  Această serie de competiţii va avea un clasament general al cărui scop este, pe de o parte, premierea celor mai buni mountain bikeri din România, iar pe de altă parte, posibilitatea fiecărui participant de a se evalua în comparaţie cu ceilalţi competitori din întreaga ţară.

  Traseele competiţiilor din cadrul Triadei MTB sunt elaborate în colaborare cu sportivi cu experienţă în mountain bike, participanţi la nenumărate competiţii internaţionale, dar şi în colaborare cu organizaţii locale cu cunoştinţe bogate în ce priveşte traseele zonei.

  La proba de sambata 12 iulie, colegul nostru Maus Ionascu s-a clasat pe locul I al categoriei AMATORI M40+, conform clasamentului oficial, cu timpul de 1h 10m 26.3s.
  La proba de duminica 13 iulie, colegul nostru Maus Ionascu s-a clasat pe locul II al categoriei AMATORI M40+, conform clasamentului oficial, cu timpul de 1h 50m 43.2s.
  Cu timpii cumulati in cele doua zile, colegul nostru Maus Ionascu s-a clasat pe locul II al categoriei AMATORI M40+, conform clasamentului oficial.

  La proba de sambata 12 iulie, colegul nostru Darius Radu s-a clasat pe locul 6 al categoriei JUNIORI, conform clasamentului oficial, cu timpul de 1h 29m 04.9s.
  La proba de duminica 13 iulie, colegul nostru Darius Radu s-a clasat pe locul 7 al categoriei AMATORI M15-18, conform clasamentului oficial, cu timpul de 1h 56m 24.4s.
  Cu timpii cumulati in cele doua zile, colegul nostru Darius Radu s-a clasat pe locul 6 al categoriei AMATORI M15-18, conform clasamentului oficial.

 • Locurile
  I, II, II


  Maus Ionaşcu


  Locurile 6, 6

  Darius Radu


  Mai multe detalii pe pagina: www.bikeromania.ro.