MOONTIMEBIKE 2014
Parcul Tineretului, Bucureşti, 18.10.2014

Ca in fiecare an, la final de sezon, Parcul Tineretului va fi scena singurului concurs de MTB urban in nocturna de tip XCO adica Cross Country Olympic.

Cei mai buni 150 de rideri din Romania se vor alinia la start pe 18 Octombrie, incepand cu ora 18.00, in Parcul Tineretului (intrarea dinspre Gheorghe Sincai) intr-o aventura de 35 de kilometri, adica se vor parcurge 7 tururi de aproximativ 5 km, presarate cu urcari si coborari foarte abrupte pe iarba, poteci, radacini, obstacole sau scari.

Cum diferenta de nivel este de aproximativ 700 metri, traseul va fi unul destul de dificil si de aceea sunt acceptati doar concurenti cu experienta, adica cei clasati in primii 15% la Prima Evadare sau in primii 30% la maratoanele montane listate in formularul de inscriere. In ambele cazuri, se ia in calcul clasamentul general (masculin/feminin) al editiilor 2013 sau 2014.

Asadar, daca doriti sa veniti sa vedeti Mountain Bike de calitate, va asteptam sambata, 18 Octombrie, incepand cu ora 18.00 inainte de apus.
Spectatorii isi pot incuraja concurentii preferati nu numai in zona de start si finis (Parcul Tineretului – intrarea dintre MoonTimeBike este singurului concurs de MTB urban in nocturna de tip XCOGheorghe Sincai), ci si pe traseu in zonele mai speciale.

Conform rezultatelor oficiale, colegul nostru Maus Ionaşcu a ocupat locul I al categoriei M40+, cu 7 ture în timpul de 1h 35m 08.4s.

Locul I

Maus Ionaşcu


Mai multe detalii pe pagina organizatorilor: http://www.moontimebike.ro.