TIMOTION 2015
Timişoara, 25 aprilie 2015
Timişoara este primul oraş din România în care joggerii amatori s-au organizat într-o comunitate care promovează alergarea şi le oferă ajutor în mod voluntar începătorilor, celor care îşi doresc să facă mişcare pentru sănătate. Acest eveniment de alergare în masă înseamnă: prietenie, comunitate, speranţă, implicare.

Uniţi de ceea ce a devenit o pasiune comună, de alergare, membrii Alergotura şi-au propus să aducă împreună mai multe organizaţii, instituţii, persoane, pentru a crea un eveniment al oraşului în cadrul căruia să ne bucurăm de beneficiile mişcării în aer liber şi de ceea ce putem construi împreună.

Cursele de alergare propuse sunt pentru puterile oricărui doritor, antrenat sau mai puţin antrenat. Pentru cei din prima categorie este o ocazie de a participa la semimaraton pe un traseu plăcut sau pe o distanţă de 5 kilometri. Pentru cei neantrenaţi este un prilej de a se convinge că pot parcurge 2 kilometri într-un ritm mai alert.

Şi pentru toţi cei care vor veni la Timotion este un prilej să fie generoşi, să se implice în comunitate, pentru a contribui la împlinirea unor proiecte locale. Fiecare participant va putea dona taxa de înscriere pentru un proiect din comunitate a cărui realizare depinde şi de noi.


Bogdan Umanschi


Mai multe detalii pe site-ul evenimentului http://timotion.ro.