TURUL MUNICIPIULUI DEVA 2015
Deva, 03.05.2015

Turul Municipiului Deva reinvie traditia unor concursuri de ciclism pe sosea care se bucurau de abundenta competitorilor si entuziasmul publicului devean si nu numai.
Prezenta editie, in organizarea Clubului Sportiv Faerag, a plecat de la insistenta unui recunoscut ciclist, atestat ca atare inca din timpul lui Burebista, devean prin adoptie, tatal tuturor “ bitelor “, seful “ inginerilor “ intre 8 si 80 de ani care-i aduc ceva, in bucati si un principiu de functionare, la “biroul” de la piata, din care, cu ceva piese si mult suflet, monteaza un utilaj numai bun pentru pedalat. Este vorba de Iulian Martin, onorabilul responsabil tehnic al acestui tur.
Ideea, a fost, sa facem un eveniment pentru a sarbatori ziua de 1 Mai.
Precum ziceam, suntem noi, adica proaspeti, dar ne straduim sa va asiguram conditii bune, inainte, in timpul si dupa concurs. Daca ceva, din ce va intereseaza, este omis, va rugam, nu intarziati sa intrebati. Asteptam, atat concurenti cat si voluntari. Dorim sa starnim interes astfel incat sa devina motivant pentru editii ulterioare. Sa ne bucuram impreuna de spectacol, miscare, entuziasm.


Locul 4

Alex Almăjan
Locul 6

Răzvan Marc


Bitză Nădăştean


Alex Grosu


Mai multe detalii pe pagina evenimentului - https://faeragclub.wordpress.com/turul-municipiului-deva/.