CHEILE NEREI MOUNTAINBIKE RACE 2015
Sasca Română, 20.06.2015

Cheile Nerei Mountainbike race se afla la cea de-a 2a editie. Ideea acestei competitii a aparut pornind de la dorinta noastra de a promova turismul in aceasta zona cu adevarat deosebita.
Editia inaugurala din 2014 a atras un numar de 222 de concurenti din tara , precum si din strainatate (Serbia, Austria) si peste 500 de participanti la intregul eveniment. Evenimentul a fost relatat in mai multe ziare si site-uri online, precum si de TVR3, Digi24 Timisoara si Radio Resita.
Anul acesta venim cu un traseu suplimentar , de aproximativ 70 km, pe laga traseul obisnuit de 30km. Astfel, cursa se va adresa atat biciclistilor amatori, de orice varsta , precum si ciclistilor ce fac parte din cluburi sportive. Pe langa concursul ciclist vom organiza si un concert dupa terminarea acestuia, in aer liber.
Si in acest an pastram caracterul caritabil al evenimentului. Intregul profit rezultat in urma acestui eveniment va merge catre actiunea Ei Merita Ajutor (E.M.A) , desfasurata de Clubul Kiwanis Timisoara. Proiectul E.M.A isi propune sprijinul spitalului pentru modernizarea sectiei de Terapie Intensiva si UPU din cadrul spitalului Louis Turcanu. Spitalul Louis Turcanu este cel mai important spital de copii din vestul tarii, deservind 4 judete , inclusiv Caras-Severin.
Astfel, in urma concursului de anul trecut s-a contribuit cu peste 7.000 RON la achizitia a 3 volumate profesionale in valoare totala de 20.000 RON, echipamente ce se afla acum in uzul spitalului Louis Turcanu.

Conform clasamentului oficial, colegii noştri s-au clasat astfel:
  • Titel Rusinaru - locul I, categoria RACE M30-39, cu timpul de 1h 55m 29s
  • Andrei Harabagiu - locul 8, categoria ELITE M30-39, cu timpul de 4h 30m 40s

  • Locul I
    Titel Rusinaru


    Andrei Harabagiu


    Mai multe detalii pe pagina evenimentului - http://www.sascabike.ro/.