BIKE&LIKE OFFROAD 2015
Mediaş, 08-09.08.2015


Asociatia “No Stress”, in parteneriat cu Primaria Medias si cu Descopera Sufletul Transilvaniei, va propun o experienta inedita, un concept nou, care imbina o COMPETITIE DE CICLISM cu DESCOPERIREA TURISTICA a unor zone, comunitati si povesti de viata autentice: Turul ciclist al Bisericilor Fortificate din Transilvania.

DESCOPERA ROMANIA PE BICICLETA.

Petrece 2 zile de sport si voie buna, pe un traseu OFFROAD de o frumusete rara, in jurul Mediasului.
Veti avea un week-end COMPLET, in care va veti bucura atat de atmosfera de concurs cat si de locurile minunate prin care veti ajunge.

Bike&Like are caracter de competitie pentru amatori. Fiecare etapa va fi CRONOMETRATA, iar TIMPUL TOTAL AL COMPETITIEI va fi SUMA TIMPILOR INREGISTRATI IN FIECARE ETAPA.

BIKE – va fi un concurs in toata puterea cuvantului, cu cronometrare la standarde internationale, cu etape individuale cu START si FINISH, cu puncte de hidratare in fiecare punct turistic, cu categorii distincte de concurenti si o FESTIVITATE DE PREMIERE speciala organizata in Medias.

Conform clasamentului oficial, colegul nostru Titel Ruşinaru s-a clasat pe locul III al clasamentului general cu timpul de 1h 42m 08s.
Locul III

Titel Ruşinaru


Mai multe detalii despre concurs pe site-ul evenimentului: http://nostresstriathlon.ro/Evenimente/ro/08-08-2015/8-9-august-bike-like-offroad.html.