NAPO CUP UCI CLASS II
Cluj-Napoca, 23.04.2016


Deliciu pentru iubitorii de cross-country: NapoCup XCO UCI 2016.
Ciclismul are atât de multe discipline, fiecare cu frumuseţea ei, încât nu ne putem rezuma la competiţiile de cross-country marathon. Proba consacrată a mountain bike-ului, cross-country olimpic, de altfel şi singura prezentă în calendarul Jocurilor Olimpice, revine la Cluj-Napoca, mai puternică şi mai palpitantă ca oricând, cu ocazia NapoCup XCO, programată pentru 23 aprilie 2016.
Dar asta nu e totul. Înscrisă în calendarul UCI, în categoria Class 2, NapoCup XCO cu siguranţă va fi un magnet pentru riderii puternici din regiune, veniţi atât în căutare de puncte necesare calificării la Jocurile Olimpice Rio 2016, cât şi pentru premiile puse în joc. Pentru că la start vor fi sportivi care şi-au pus ca obiectiv Jocurile Olimpice, traseul va fi pe măsură. Ca organizatori cu peste patru ani de experienţă în evenimente de mountain bike, am conceput traseul având în minte standardul înalt al Jocurilor Olimpice. Picioarele puternice nu vor fi destul, vă spunem asta de pe acum, îndemânarea şi o minte ageră pentru a lua cele mai bune decizii din mers fiind de asemenea două calităţi de care va avea nevoie oricine îşi propune victoria la NapoCup XCO.
La fel de important este că pe lângă cursa profesioniștilor va avea loc şi cea rezervată categoriilor Hobby, pentru ambele sexe şi cu diferite subcategorii de vârstă.

Conform clasamentului oficial, colegii noştri s-au clasat astfel:
  • Maus Ionaşcu - locul III al categoriei M40+, cu timpul de 49m 50.2s
  • Florin Mârza - abandon
  • Locul III

    Maus Ionaşcu    Florin Marza

    Mai multe detalii pe pagina evenimentului - www.clujulpedaleaza.ro.