RETEZAT SKYRACE INTERSPORT 2016
Uricani, 18 iunie 2016

Retezat SkyRace Intersport este primul concurs organizat de Asociatia Sport La Orice Varsta, pe 15 iunie 2012, iar aparitia acestuia si a seriei de evenimente Trail Race ce au urmat s-a datorat obiectivelor noastre de a face sport oriunde si la orice varsta, de a contribui cu spirit si emotie la consolidarea comunitatii de alergatori montani, de a face cunoscut pe plan international Retezatul, dar si de a rasplati adecvat performantele sportivilor castigatori.

Editia din 2015 a reprezentat transformarea Retezat Trail Race Intersport in Retezat SkyRace Intersport, schimbare necesara pentru a evidentia caracterul montan al concursului, dar si pentru a ne alinia la fenomentul international: skyrunning. A fost o editie speciala, cu un nou record al competitiei dar si cu participari ale unor sportivi de nivel mondial precum Ionut Zinca, Zaid Ait Malek, Maite Maiora Elizondo sau Gianfranco Danesi.

Astfel, cu sloganul “Alearga la inaltime!” va invitam pe 18 iunie 2016 la Cheile Butii, Hunedoara pentru a participa sau pentru a sustine participantii ce vor lua startul la Retezat SkyRace Intersport!
2 din probele competitiei noastre se incadreaza la categoria SkyRunning, iar una dintre ele se adreseaza celor care iubesc trekkingul sau celor care vor sa inceapa alergarea montana.

Conform clasamentului oficial, colegul nostru s-a clasat pe locul 10 la categoria OPEN MASCULIN a traseului BUTA 22 km, cu timpul de 3h 06m 41s.

Florian Dobrin


Mai multe detalii pe site-ul evenimentului http://retezat.skyrace.ro.