MARATONUL OLTENIEI 2016
Râmnicu Vâlcea, 27-28.08.2016

Maratonul Olteniei 2016 este un eveniment sportiv de Trail Running si MTB Cross-country, cu scop caritabil, powered by CEZ Romania si organizat de catre Padina Fest si Hypersport. Evenimentul, care se desfasoara in perioada 27-28 august 2016, in Ramnicu Valcea, face parte din strategia de responsabilitate sociala a companiei CEZ Romania, ale carei directii prioritare sunt educatia, sanatatea, sportul si cultura. Prin intemediul celor patru directii de implicare, compania isi propune sa devina un partener de dialog si un sprijin pentru comunitatile din zonele sale de operare.
Aflat la cea de-a IV-a editie, Maratonul Olteniei 2016 este 4x4 pentru corpul tau! Este o cursa 4X4 completa, o competitie cu o traditie de 4 ani, cu 4 probe sportive dedicate atat profesionistilor, cat si sportivilor amatori, care dispune de trasee off-road atat pentru alergare, cat si pentru MTB.

Conform clasamentului oficial, colegul nostru Alex Ghigulescu a terminat cursa pe locul 35 al categoriei M30-39, cu timpul de 1h 33m 34s.

Alex Ghigulescu


Mai multe detalii despre concurs pe pagina evenimentului: www.maratonulolteniei.ro sau pe pagina de Facebook.