SPORTGURU TIMIŞOARA 21K
Timişoara, 26 martie 2017

SportGuru Timisoara 21k isi propune inca de la prima editie sa fie o competitie sportiva de mare anvergura care sa aseze din nou Timisoara in randul oraselor importante din lumea sportului de masa, pe plan national si intenational.
Evenimentul este initiat de cunoscutul retailer de echipament sportiv SportGuru.ro in parteneriat cu Primaria Timisoara si are in echipa organizatoare oameni cu mare experienta in dezvoltarea si administrarea competitiilor de alergare din Romania.
Traseul de 21 de kilometri a fost ”desenat” pentru ca frumusetile orasului de pe Bega sa poata fi apreciate de toti participantii, va avea startul si finisul in Piata Unirii – un loc emblematic pentru Timisoara, un traseu care ramane totusi unul fluent si rapid, in asa fel incat alergatorii sa-si poata dobori recordurile de timp pe aceasta distanta.
Competitia cuprinde probe si categorii pentru toate varstele, astfel ca pe langa traseul de 21 km participantii vor putea alerga la semimaraton stafeta, la crosul de 10 km, la cursa populara sau la cursa copiilor.
Binecunoscutul slogan “Azi in Timisoara, maine in toata tara!” va deveni pe 26 martie 2017, prin sport, prin alergare, “Azi, toata tara e la Timisoara!”.

Conform clasamentului oficial, colegii noștri s-au clasat astfel:
 • Daniela Torok - locul III al categoriei SEMIMARATON F30-49, cu timpul de 1h 38m 58s
 • Alex Fodor - locul 21 al categoriei SEMIMARATON M30-49, cu timpul de 1h 29m 40s
 • Locul III

  Daniela
  Torok
  Alex
  Fodor
  Ana
  Fodor  Mai multe detalii urmează pe pagina www.timisoara21k.ro.