TIMOTION 2017
Timişoara, 23 aprilie 2017

Vrei să faci parte din echipa cu cei mai puternici catalizatori de resurse din oraș? Cauți un prilej să fii generos, să te implici în comunitate, să contribui la îndeplinirea unor proiecte cu impact pozitiv? Cum ne implicăm în viața orașului, a comunității din care facem parte, ține de fiecare dintre noi: așa că te așteptăm și în această primăvară la o nouă ediție Timotion! Timotion este un eveniment unde te poți implica în mersul orașului, atât la propriu cât și la figurat, un mecanism prin care comunitatea se întâlneşte, interacționează şi se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante.
De aceea, pentru a treia oară, vă propunem ca în data de 23 aprilie 2017 să punem Timișoara în mișcare! Uniți de ceea ce a devenit o pasiune comună, dorința de a conecta cât mai mulți oameni într-o comunitate, membrii Alergotura și ai Fundației Comunitare Timișoara și-au propus să aducă împreună și anul acesta organizații, instituții și multe persoane, pentru a crea un eveniment al orașului în cadrul căruia să ne bucurăm de beneficiile mișcării în aer liber și de ceea ce putem construi împreună.
Locul III

Elena
Fodor
Ana
Fodor
Alex
Fodor
Zsolt
Kovacs
Andrei
Cotuna-Coste


Conform rezultatelor oficiale, colegii noștri s-au clasat astfel:
  • Elena Fodor - locul III al categoriei F/SEMIMARATON 21km, cu timpul de 1h 42m 01s
  • Alex Fodor - locul 9 al categoriei M/SEMIMARATON 21km, cu timpul de 1h 27m 44s
  • Zsolt Kovacs - locul 7 al categoriei M/CROS 10.5km, cu timpul de 41m 06s    Mai multe detalii pe site-ul evenimentului http://www.alergotura.ro/.