BIKE & LIKE ŢARA FĂGĂRAŞULUI 2017
Făgăraş, 27-28.05.2017

Bike&Like – Tara Fagarasului / Colinele Transilvaniei este un mix original de competitie ciclista si descoperiri turistice necomerciale, “out of the beaten track”. Traseele cicliste sunt de dificultate scazuta/medie , iar povestile de viata pe care le veti descoperi va vor arata potentialul turistic ascuns al Romaniei.
Descopera Romania pe bicicleta, participa la Bike&Like, un concurs de MTB intr-un week-end de poveste!
In fiecare an ne mutam in alte locuri, asadar sansa de a vedea traseul Bike&Like o aveti doar o data. Programati-va anual portia de turism autentic la Bike&Like :) J.
In 2017, Bike&Like va avea loc in Tara Fagarasului/Colinele Transilvaniei
Bike&Like are caracter de competitie ciclista pentru amatori, dar este in acelasi timp si o excursie superba pe care o faceti prin locuri mai putin expuse publicului larg. Traseele sunt accesibile, iar povestile de viata pe care le veti descoperi va vor arata potentialul turistic ascuns al Romaniei.
BIKE – este un concurs in toata puterea cuvantului;
Zilnic se vor parcurge mai multe etape cicliste, pe distante de maxim 32 km/etapa;
Etapele sunt cronometrate, iar clasamentul final se realizeaza pe baza sumei timpilor obtinuti;
Toti concurentii beneficiaza de hidratare si alimentare pe parcurs;
Traseul cronometrat este OFFROAD, cu dificultate medie, parcurgand plaiuri, dealuri, paduri de o rara frumusete;
Startul va avea loc, atat sambata cat si duminica, la ora 09.00;
LIKE – concurentii au sansa sa decopere locuri superbe si sa se intersecteze cu comunitatile locale pentru a le intege obiceiurile si istoria.
Concerte de orga, Biserici Fortificate cu povesti superbe, oameni ai locului autentici, bunatati gastronomice locale, toate le veti regasi in pauzele turistice pe care le organizam intre etapele cicliste.
Vor fi 4 obiective de Like: Cetatea Fagarasului – Biserica Fortificata Selistat – Biserica Fortificata Barcut – Biserica Fortificata Cincsor;
Locurile: bisericile fortificate din Transilvania reprezinta unul din cele 7 obiective turistice din Romania trecute in Patrimoniul UNESCO; veti avea sansa sa vizitati locuri mai putin expuse publicului larg.
La fiecare final de etapa va veti odihni trupul dar va veti hrani spiritual prin povestile locale, pentru ca fiecare Check point va reprezenta si final de etapa dar si popas turistic.
Popasurile turistice inseamna tururi ale cetatilor, concerte de orga, povesti locale, deschideri de expozitii si multe altele;
In fiecare popas turistic veti fi primiti cu bunatati locale (de degustare ). Acestea vor juca si rol de hidratare si alimentare, necesare competitiei :).
Va asteptam sa revizitati locurile pe indelete, cu familia si prietenii.


Conform clasamentului oficial, colegul nostru s-a clasat pe locul II categoria M40-49 / locul 7 clasament general, cu timpul de 2h 48m 56s.
locul II

Titel Ruşinaru


Mai multe detalii pe pagina evenimentului - http://bike-and-like.nostressevents.ro/.