AROBS X-MAN ROMÂNIA 2017
Oradea, 9-10 iunie 2017

Clubul Sportiv Xterra Sport Bihor organizeaza cea de-a 8-a editie a triathlonului "X Man Romania" in Oradea.

Triathlonul International, pe distanta lunga, X-Man Romania 2017, doreste sa atraga cat mai multi sportivi amatori si profesionisti pasionati si dornici de miscare si de anduranta, atat din tara si strainatate.

Challenge your limits !!!

Distantele se pot aborda in individual, cat si in echipa. Evenimentul se va desfasura in Oradea, iar startul va fi dat de la Hanul Pescarilor din Oradea. Inscrierile on-line pentru participarea la a 8-a editie al X-Man Romania va incepe in data de 10 AUGUST 2016 si se incheie in data de 26 Mai 2017.

Concursul se va desfasura pe doua lungimi de traseu – Long Distance si Half Distance. Probele in ambele cazuri decurg unul dupa celalalt, fara oprire. Timpii intermediari sunt adunate cu restul timpilori de la fiecare proba.

Timpul limita cumulat pentru Long Distance este de 16 ore, iar pentru Half Distance este de 11 ore si 30 minute, de la start.

Conform clasamentului oficial, colega noastra Dana Torok s-a clasat pe locul I al probei DE IRON DISTANCE INDIVIDUAL, cu timpul cumulat de 11h 30m 20.00, obţinând astfel titlul de CAMPIOANĂ NAŢIONALĂ LA TRIATLON PE DISTANŢĂ LUNGĂ (IRONMAN) 2017.

Conform clasamentului oficial, colegul nostru Paul Petruţ (în echipa KIPKELENGE) s-a clasat pe locul 6 al probei de HALF DISATNCE ECHIPE, cu timpul cumulat de 5h 49m 29.30s.
Locul I

Daniela
Torok


Locul 6

Paul
PetruţMai multe detalii pe site-ul evenimentului www.xmanromania.ro/.