SMART INDOOR TRIATHLON 2018
Timișoara, 27.01.2018

Competitia SMART Indoor Triathlon are ca scop promovarea sportului, in special cel competitional, miscarea si un stil de viata sanatos. Participantii sunt obligati sa respecte termenii si conditiile din prezentul Regulament Oficial.
Prin participarea la aceasta competitie, concurentii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial. De asemenea, participantii trebuie sa semneze o declaratie pe proprie raspundere.
Această competitie se adreseaza oricarui pasionat de triatlon, inot, bicicleta si alergare, iar varsta minima de participare este de 13 ani.
Concursul va avea ca structura de baza distanta parcursa in unitate de timp. Asfel, pentru fiecare proba, concurentii vor avea la dispozitie 15 minute in care vor trebui sa parcurga cea mai mare distanta posibila in timpul alocat probei.
Concurentii vor trebui sa parcurga integral toate cele 3 probe (inot, ciclism si alergare), in aceasta ordine si in timpul mentionat mai sus. De asemenea, trebuie sa respecte cele doua minute de tranzitie dintre probe.


Conform clasamentului oficial, colega noastră Dana Torok s-a clasat pe locul III la categoria 19-45 Feminin cu 12125 puncte.
Locul III

Daniela
TorokMai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.