MARATONUL VINULUI 2018
Urlaţi, 12.05.2018

Ajuns la a opta ediţie, Maratonul Vinului este primul concurs Mountain Bike cu scop caritabil din Romania. In acest an MARVIN va avea loc Sambata 12 Mai 2018 în localitatea Urlaţi din judeţul Prahova, printre dealurile, podgoriile şi cramele din zonă. Startul se va da la ora 10.00 AM pentru copiii mici si la ora 11.00 AM pentru adulti si copiii mai mari.
Cursa constă în mai multe tururi de aprox. 18 km. Pe lângă cele două trasee competitive de 36km (2 ture) şi 54km (3 ture), ca şi la edițiile din anii trecuți, participanţii pot opta şi pentru o a treia variantă: o singură tură de 18km, fără cronometraj şi fără podium, recomandată cicliştilor mai puţin experimentaţi.
Si anul acesta copiii vor avea traseelor lor. Copiii mici vor participa pe un traseu de cca. 4 km, special amenajat în împrejurimile orasului Urlaţi şi prin gradina conacului Bellu, în timp ce copiii mari vor putea lua startul pe tura de 18 km.
Ciclismul este un sport pentru toată familia, aşa că si anul acesta va exista turul de 10 km, fără taxă de participare, accesibil tuturor: copiilor, părinţilor sau bunicilor.
Încă din primul an, Maratonul Vinului a dorit să îmbine promovarea ciclismului ca stil de viaţă sănătos şi ecologic cu acţiunea caritabilă, donând o parte din încasările obţinute de pe urma evenimentului Fundatiei Bucuria Ajutorului din Urlati.


Conform clasamentului oficial, colegul nostru Radu Diaconescu s-a clasat pe locul 4 al probei de 54 km la categoria M30-39 cu timpul de 2h 30m 21s
Locul 4

Radu Diaconescu


Mai multe detalii pe pagina evenimentului - www.maratonulvinului.ro/.