CUPA ARADULUI LA CICLISM 2018
Arad, 19.05.2018

Cupa Aradului la Ciclism, ajunsă la a opta ediţie, va avea loc, în 19 mai 2018, în centrul municipiului Arad, concursul fiind organizat pentru toate categoriile de biciclete de oraș, mountain-bike și biciclete de cursă.
Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Arad, Centrul Municipal de Cultură Arad în colaborare cu ACS Voința Arad și Direcția Județeană de Tineret și Sport Arad.
Întrecerile se vor desfășura pe un circuit închis, pe un traseu din centrul municipiului Arad, Bulevardul Revoluției, cuprins între Teatrul Clasic „Ioan Slavici“ și intersecția Bulevardului Revoluției cu strada Nicolae Grigorescu (Libelula). Lungimea unei ture de circuit este de 1,77 kilometri.
Înscrierile se pot face pe site-ul Primariei Arad, la adresa www.primariaarad.ro, până la data de 18 mai 2018 ora 08.00 și în ziua concursului, în fața Palatului Administrativ, între orele 12.00 și 15.00. Fiecare participant se poate înscrie la una din cele saşe categorii ale competiţiei.
Câștigătorii vor fi desemnați la finalul numărului de ture alocat fiecărei categorii și vor fi premiați în fața Palatului Administrativ.
Comisia de arbitraj va fi formată din 3 arbitri de cursă desemnați de Comitetul organizator pentru fiecare cursă în parte. La această competiție se vor folosi normele Uniunii Cicliste Internaționale și ale Federației Române de Ciclism.
Ordinea Publică va fi asigurată de Poliția Locală Arad, Poliția Municipiului Arad și Inspectoratul Județean de Jandarmi Arad.
Siguranța Rutieră va fi asigurată de Politia Locală Arad și de Poliția Municipiului Arad – Biroul Rutier.
Asistența medicală va fi asigurată la două puncte mobile ale Crucii Roșii și de un echipaj de ambulanță.


Conform clasamentului oficial, colegii noştri s-au clasat astfel:
  • Gergo Kovacs - locul 5 al categoriei MTB, cu 10 ture în timpul de 31m 20s
  • Zsolt Kovacs - locul 7-8 al categoriei M-MTB, cu 10 ture în timpul de 31m 24s
  • Locul 5

    Gergo Kovacs


    Zsolt Kovacs
    Mai multe detalii pe pagina Primăriei Arad.