GUGU TRAIL RACE & MTB 2018
Bucoșnița (CS), 18 august 2018

Lucram !! Schimbam: mai putin asfalt- mai multa padure !!!
Fata de editiile trecute traseele au suferit modificari - dar am pastrat distantele- , iar cel mai important: mai putin asfalt !!
Traseul de MTB: Traseele de Semimaraton si MTB sunt comune. Startul se va da din fata primariei, dupa un km. de asfalt se va face stanga cu o urcare de fals –plat pe Valea Cernetului. La km. 4,2 se va gasi primul punct de hidratare si alimentare.
De aici se traverseaza raul peste un pod si se urca prin spatele Dealului Gugu 484 m . Se mentine creasta spre vest, iar la km. 6,5 – la copacul ,,Brado-Pino- Molid “ o sa fie urmatorul punct de alimentare. Traseul continua spre stanga , pe urcare tot pe creasta pana la km.9 de unde incepe coborarea , iar la km. 10,3 se va afla un alt punct de hidratare , alimentare, control si indrumare .
Urmatoarul punct de hidratare o sa fie la km. 15,5 si la finalul cursei !
Ultimul km. o sa fie pe asfalt, tocmai bun pentru un ultim sprint. O sa se faca un mic ocol al unor cladiri , la fel ca anii trecuti la cros, deoarece sosirea sa se faca in sensul corect.


Conform clasamentului oficial, colegul nostru Titel Rușinaru s-a clasat pe locul I al categoriei MTB M36-50 / locul II clasament general, cu timpul de 1h 02m 59s.
Locul I

Titel Rușinaru


Mai multe detalii pe site-ul evenimentului http://gugutrailrace.blogspot.ro/.