ARAD MTB TROPHY 2018
Șiria (AR), 02.09.2018


O echipă de pasionați de mountainbike dorește să organizeze cel mai important concurs de gen din județ, evident, la Șiria. „Arad Mountainbike Trophy” va avea loc la data de 2 septembrie pe două trasee care au ca punct central Cetatea Șiriei.
Clubul Sportiv Sport Competition în parteneriat cu Consiliul Județean Arad va organiza acest concurs. „Vinovații” sunt chiar cei care se antrenează aproape zilnic la Șiria, tânărul de 18 ani Vlad Păcurar, Teofil Cociuba care participă la plus 40 Master și Călin Văduva, la 30-39 Master, sprijiniți financiar și logistic de Eugen Păcurar, poate principalul organizator al acestei curajoase – din toate punctele de vedere – competiții.
„Dorim să promovăm Aradul, să arătăm celor care vin din alte părți la această competiție locurile frumoase în care ne antrenăm, să vadă și ei Cetatea Șiriei, Drumul Vinului și toată această zonă”, spune tânărul Vlad Păcurar.
Până a intra în detaliile de concurs, trebuie să precizăm că cele două trasee, unul de 70 de kilometri, celălalt de 40 de kilometri, vor avea un nivel de dificultate mediu tocmai pentru a putea participa atât profesioniștii cât și amatorii. Eugen Păcurar se așteaptă la un număr de 350 de rideri care să se înscrie în această competiție.
Locul I
Gergo Kovacs
Locul II
Tiziano Balia
Locul III
Titel Rușinaru


Conform clasamentului oficial, colegii noștri s-au clasat astfel:
  • Gergo Kovacs pe locul I al categoriei M30-39 / locul 6 clasament general la Traseul RACE (46 km), cu timpul de 2h 34m 48.4s.
  • Tiziano Balia pe locul II al categoriei M40+ / locul 9 clasament general la Traseul RACE (46 km), cu timpul de 2h 40m 01.6s.
  • Titel Rușinaru pe locul III al categoriei M40+ / locul 12 clasament general la Traseul RACE (46 km), cu timpul de 2h 50m 11.4s.

    Mai multe detalii despre concurs pe pagina de Facebook a evenimentului.